Felbontja az LMP a Puzsérral kötött szerződését

  • narancs.hu
  • 2019. június 3.

Belpol

Puzsér kiszállt az előválasztásból, viszont így a párt nem működik vele együtt.

Szerződést bont az LMP Puzsér Róbert főpolgármester-jelölttel, minek után ő ma bejelentette, hogy visszalép az előválasztástól - közölte a Mérce.

„Budapesten az ellenzék számára húsz nyerhető kerület van. Az MSZP-Párbeszéd tandem tíz százalékos budapesti támogatottságával e kerületek felében[!] állít polgármester-jelöltet. A Jobbik és az LMP három-három százalékos budapesti támogatottságával, mely még így is az ellenzéki szavazatok tizede, nulla és nulla kerületet kap” - írta ma reggel Puzsér a Facebookon, hozzátéve,  az a feltétele sem teljesült, hogy egy közös Budapest-minimum programot alakítsanak ki a pártokkal.

Puzsér ismét megsértődött: kiszáll az előválasztásból

Nem ez az első kiszállása. Az EP-választás után Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt még megrántotta a vállát, mondván mi köze neki az őt támogató Jobbik, illetve az LMP csúfos szerepléséhez. Most azon méltatlankodik, hogy a DK-MSZP-Momentum miképpen osztozkodna. Az előválasztáson való részvételem egyik feltétele az volt, hogy a balliberális tömb korrekt módon osztozzon a kerületi polgármester-jelöltségeken az engem támogató pártokkal.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.