Gulyás Gergelyt rágalmazó álhíroldalak ellen nyomoz az NNI

  • narancs.hu
  • 2020. január 3.

Belpol

Ebben az ügyben gyorsan léptek a hatóságok.

Álhíroldalak után nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), miután az ügyészség ezt a szervet bízta meg azzal, hogy derítsa fel az oldalak készítőinek körét - írja a kormánypárti Magyar Nemzet.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője a lapnak azt mondta, két feljelentés érkezett hozzájuk az ügyben, ezek kerültek az NNI-hez.

A lap szerint azokról az álhíroldalakról van szó, amelyeket Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter jelentett fel még november végén rágalmazás miatt, mert azt írták, hogy Gulyás a nyugdíjak csökkentéséről, illetve megvonásáról beszélt.

Az eljárásnak egyelőre nincs gyanúsítottja.

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.