Gyurcsány Ferenc közéleti podcastet indít

  • narancs.hu
  • 2023. november 7.

Belpol

 "Hát így" címmel.

Hát így címmel indít közéleti podcastet Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke – jelentette be YouTube-csatornáján. "Olyan vendégekkel, akik sokféleképpen magyarok, nem hétköznapi történetekkel" – fogalmazott a videóban.

Gyurcsány szerint itt az idő a politikusokat más szerepben is megmutatni, nem csak tévében, vitákon, ünnepi beszédeken. A Hát így beszélgetősorozatban, vagy ahogy "mostanában mondják, podcastben, én kérdezek embereket, hallgatok történeteket, azt fogjuk megmutatni, hogy sokféleképpen lehetünk magyarok" – hangsúlyozza a pártelnök.

A témák a hétköznapi embereket foglalkoztató problémák, az ország sorsát meghatározó tendenciák, jelenségek lesznek.

Azt egyelőre nem tudni, ki lesz Gyurcsány Ferenc első vendége, de az első adás november 8-án, este 18 órától lesz elérhető.

A felvételek a YouTube-on és a Spotifyon is hallgathatók lesznek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk