Hadházy Ákos garázdaság és becsületsértés miatt feljelentette Sallai R. Benedeket

  • narancs.hu
  • 2018. április 16.

Belpol

Újabb részletek az LMP fegyelmi tárgyalásán történtekről.

A HírTv Egyenesen című műsorának vendége volt ma este Hadházy Ákos, aki Kálmán Olgának beszélt a szombati incidensről is. Bár az még jelenleg is homályos, pontosan mi és miért történt, azt biztosan lehet tudni, hogy az LMP fegyelmi tárgyalásán Sallai Róbert Benedek fellökte Hadházyt, aki beverte a fejét egy radiátorba, és kórházba kellett szállítani. Szél Bernadett, a párt társelnöke jelezte, hogy Sallainak nincs helye a pártban, Sallai először viszont azt mondta, nem történt tettlegesség.

Hadházy most arról beszélt, becsületsértés és garázdaság miatt feljelentést tett Sallai ellen, így majd a rendőrségi vizsgálat fogja eldönteni, pontosan mi is történt. A lemondott társelnök azt azonban elmondta, hogy a történtek után saját felelősségére távozott a kórházból, de mostanra már jól van. Szerinte a fegyelmi tárgyaláson nagyon gyorsan történt minden, de azt tudja, hogy Sallai meg akarta ütni, ám ezt megakadályozták, így a politikus végül lelökte a székről Hadházyt.

Nagy a muri az LMP-ben: Sallai, a költői lelkületű népfi elmentében még rúg egy jó nagyot Szél Bernadettbe

Mintha csak maguk között lennének, per széldetti. Sallai Róbert Benedek nagy hétvégéje tollal és tettlegesen. A fővárosban dolgát bevégezvén fatornyos pátriájába megtérő nagy természetű LMP-s politikus elmúlt napokban lefutott ámokmaratonja napnál is világosabban mutatja meg a Lehet Más a Politika legfőbb baját, az abban rejlő csapdát, hogy a politizáláshoz – parlamenten kívül és belül – mégis több kéne, mint egy jól eltalált szlogen.

(via hvg.hu)


Figyelmébe ajánljuk