Hadházy Ákos: Ilyen az, amikor a talpnyaló propagandisták nem csak végletekig gyávák, de a végletekig korruptak is

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 30.

Belpol

590 millióért szereltet be új kapukat az MTVA a Kunigunda úti székházába

Az MTVA 590 millióért szereltet beléptető kapukat a Kunigunda úti épületébe. – adta hírül Facebook-posztjában Hadházy Ákos.

A parlamenti képviselő által közzétett információk szerint mind a 6 bejárathoz „különleges, biztonsági üveges zsiliprendszert telepítenek, amibe belépve több szenzor (infravörös, ultrahangos és nyomásérzékelős ) ellenőrzi, hogy egyszerre csak egy ember legyen bent”, és csak ezután lehet a belépőkártyával nyitni a túloldali ajtót – írja Hadházy az EKR-re feltöltött közbeszerzés alapján.

A képviselő egy másik közbeszerzési dokumentációra hivatkozva azt is közzétette, hogy fél éve a biztonsági kamerarendszert is bővítették 180 millióért. „Őrület! Ilyen az, amikor a talpnyaló propagandisták nem csak végletekig gyávák, de a végletekig korruptak is” – fogalmaz posztjában.

Hadházy szerint „ismét eszünkbe kell, hogy véssük: amíg nem lesz százezer ember ott, addig a propaganda él és virul és addig nem beszélhetünk tisztességes választásokról és jó esélyekről.Ha egyszer százezren leszünk ott (előbb-utóbb muszáj lesz), akkor elég felesleges lesz ez a hat zsilip.”

Hadházy Ákos egyébként egyike volt azon képviselőknek, akik 2018 végén napokig az MTVA épületében tüntettek az állampárti propaganda ellen.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk