Hadházy Ákost indítja a Momentum Zuglóban

  • narancs.hu
  • 2021. február 15.

Belpol

A körzetet jelenleg az MSZP-s Tóth Csaba képviseli a parlamentben.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt indítja a Momentum az ellenzéki előválasztáson Zuglóban. Ha nyer, ő lesz a körzetben az ellenzék közös képviselőjelöltje.

A bejelentés során Hadházy azt mondta, az ellenzék akkor lehet sikeres, ha az emberek nemcsak hallják tőlük, hanem látják is, hogy hatalomra kerülve nem fogják ugyanazt csinálni, amit a Fidesz. Szerinte egy képviselőnek nem az a dolga, hogy szuperpolgármesterként irányítsa a körzetét, vagy pénzeket brusztoljon ki, hanem az, hogy olyan törvényeket szavazzon meg, amelyek lehetővé teszik, hogy az adott területnek szükséges pénzek átlátható módon odajussanak, ahová kell, és ne lehessen ellopni azokat. 

Hadházy Ákos a Momentum színeiben indul az előválasztáson!

🔴 Hadházy Ákos a Momentum Mozgalom színeiben indul az előválasztáson Zuglóban!

Posted by Fekete-Győr András on Monday, February 15, 2021

A körzetet jelenleg az MSZP-s Tóth Csaba képviseli a parlamentben. Róla Fekete-Győr András szeptemberben azt mondta, biztosan nem lehet rajta a közös listán. 

Hadházy legutóbb Szekszárdon indult, ott az MSZP-s Harangozó Tamást fogja támogatni, aki 2018-ban visszalépett a javára. 

(Facebook/Momentum)

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!