Hadházy: Röghöz kötnék a köztisztviselőket, megtiltanák az előléptetést, fizetésemelést

  • narancs.hu
  • 2023. március 28.

Belpol

Egy erről szóló határozat került a képviselőhöz. 

Egy Hadházy Ákoshoz eljutott határozat szerint a köztisztviselőket röghöz kötnék és megtiltanák számukra az előreléptetést és az ezzel járó fizetésemelést – erről posztolt a független országgyűlési képviselő a Facebookon. Sőt, ha valaki felmondana, azt egy évig nem lehet felvenni más, kormányzati állásba. 

A György István közigazgatásért felelős államtitkár által szignózott kormányzati dokumentum Hadházy Ákos Facebook-posztjában olvasható. 

Hadházy bejegyzésében hozzátette, az ún. 4000-es kormányhatározatok csak félig titkosak, nem teszik őket közzé, de ha valaki tudomást szerez róluk, akkor közérdekű adatigényléssel megszerezhetőek. Ebben az esetben ő is így fog tenni. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.