Három településen lesz ma időközi választás

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. augusztus 28.

Belpol

Van, ahol a polgármester mondott le, máshol pedig a teljes képviselő-testület oszlatta fel magát.

Három településen rendeznek ma időközi önkormányzati választást: Mányban polgármestert választanak, Ostffyasszonyfán polgármestert és képviselő-testületet, Isaszegen pedig egyéni választókerületi képviselőt.

A Fejér megyei Mányban azért kell polgármester-választást rendezni, mert a település polgármestere, Ugron Zoltán (független) áprilisban lemondott. Az időközi voksoláson a tisztségért három független jelölt indul, a választói névjegyzékben 1973-an szerepelnek.

A Vas megyei Ostffyasszonyfán a képviselő-testület májusban a feloszlás mellett döntött, így itt polgármestert és képviselőket is választanak. A polgármesteri tisztségre hárman, a négy képviselői helyre pedig tizenketten jelöltették magukat, valamennyien függetlenként. A választói névjegyzékben 654-en szerepelnek.

A Pest megyei Isaszeg 7. számú egyéni választókerületében a képviselő lemondása miatt tartanak időközi választást. A választáson három jelölt indul, a névjegyzékben 1003-an szerepelnek.

Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk