Hárommillió forintot keres Pálffy István a HírTV-nél, a kollégái irigykednek

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 9.

Belpol

Ha az elveken nem is, a pénzen lehet vita a kormánypárti tévéadónál.

Ismét műsorvezetőnek áll a volt KDNP-s képviselő, Pálffy István, aki korábban nagyköveti szereppel is próbálkozott Dublinban. A HírTV-vel kötött szerződést, amely komoly szakmai sikerként tálalta a dolgot. A Blikk azonban arról ír, hogy a kollégái nem örülnek a visszatérésének.

A folyosói pletykák szerint Pálffy ugyanis hárommilliós fizetést kap a tévétől, ami a kereskedelmi tévéknél még csúcsgázsinak elmenne, de sok egy olyan adó esetében, amit legfeljebb 100 ezren néznek és ahol a többiek fizetése meg sem közelíti ezt.

„Az utóbbi időben többen is felmondtak, műsorok szűntek meg, egyre nehezebb körülmények között dolgozunk, miközben a remélt béremelések elmaradtak. Nem csoda, hogy nagyot néztünk, amikor megtudtuk, hogy Pálffy havonta hárommillió forintot kap a munkájáért”

– mondta a Hír TV egyik munkatársa.

Pálffy István a Napi Aktuális című „politikai-közéleti hírháttér műsort” vezeti minden hétköznap este. A csatorna kiemelte, hogy Pálffy még azt az emberfeletti áldozatot is vállalta, hogy balatoni házától felautózik hozzá Budapestre.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk