Hat helyreigazítást közölt egyszerre a Pesti Srácok

  • narancs.hu
  • 2022. október 7.

Belpol

Ha egy üzlet beindul. 

Hat helyreigazítást tett közzé a kormánypárti Pesti Srácok pénteken – vette észre a Telex. Ezek között több olyan is van, amelyek az idei választási kampánnyal kapcsolatosan megjelent (és helyreigazított) állításokat cáfolják. 

Például valótlanul állították Demeter Mártával kapcsolatban, hogy a korábbi országgyűlési képviselő követelte, hogy Magyarország szállítson fegyvereket Ukrajnába. Az sem volt igaz, hogy Steinmetz Ádám és Jakab Péter egyik lakossági fórumára csak 14-en voltak kíváncsiak, és az az állítás sem felelt meg a valóságnak, hogy a Csizmazia Ferenc István MSZP-s helyi elnök tulajdonába került a XVI. kerületi pártszékház. 

A régebbi ügyek közül most került ki egy 2017-es, Szabó Zoltánnal kapcsolatos közlemény, amelyben elnézést kérnek, amiért megsértették az Index korábbi újságírójának jó hírnévhez való jogát azzal, hogy azt állították, részegen tántorgott be a KFC Király utcai éttermébe, és ott a sorban állás alatt kötekedett a többi vásárlóval. Ezzel azt a hamis látszatot keltették, hogy ezért kellett kitenni a gyorsétteremből (ahol egyébként megverték Szabót), és hogy később álnéven rendelt. 

A helyreigazító közleményekhez körülbelül az oldal közepéig kell legörgetni. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk