Hidvéghi Balázs váltja a miniszterelnökségen Dömötör Csabát

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 29.

Belpol

Dömötör ugyanis az egy nő megverése miatt eltávolított Győrffy Balázst váltja.

A köztársasági elnök szeptember 30-i hatállyal felmenti a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkári megbízatása alól Dömötör Csabát – szúrta ki a vasárnapi Magyar Közlönyben a 24.hu. Dömötör eddigi feladatait Hidvéghi Balázs veszi majd át, akiből így újra államtitkár lesz.

 
Szentkirályi Alexandra és Hidvégi Balázs
Hidvégi Balázs / Facebook
 

A cserékre azért volt szükség, mert Győrffy Balázs, a Fidesz EP-képviselője augusztus végén úgy berúgott, hogy balhéba keveredett egy nővel, akit meg is vert. A politikus ezek után lemondott a mandátumáról és kilépett a pártból, az ő helyére kellett találni valakit. Ez lett a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Dömötör Csaba, az ő pozícióját vette át az a Hidvégi Balázs, aki korábban már volt EP-képviselő, illetve a júniusi választás előtt ő irányította Szentkirályi Alexandra sikertörténetnek finoman szólva sem nevezhető budapesti kampányát.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Elhunyt Karsai Dániel

  • narancs.hu
Negyvenhét éves korában meghalt Karsai Dániel. Az alkotmányjogász több mint három éven át hősiesen küzdött gyógyíthatatlan betegségével, miközben próbálta elérni az aktív eutanázia magyarországi engedélyezését.