Hivatalosan is kinevezték Lánczi Tamást

  • narancs.hu
  • 2024. január 10.

Belpol

Szuverén országunk legszuverénebb hivatalának szuverén elnökének kinevezését a szuverén köztársásági elnök adta át a Sándor-palotában.

Kinevezéseket adott át a Sándor-palotában Novák Katalin. Dr. Horvát Szilárd lett a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium közigazgatási államtitkára, Dr. Friedler Ferenc egyetemi tanár a Széchenyi István Egyetem rektora, Lánczi Tamást pedig a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke.

Ma kinevezéseket adtam át a Sándor-palotában: ➡️ Dr. Horvát Szilárdot a Közigazgatási és Területfejlesztési...

Posted by Novák Katalin on Wednesday, January 10, 2024

Lánczi személyét Orbán Viktor miniszterelnök javasolta. Azt is tudjuk, hogy mennyi lesz a kormánytévé megmondóemberévé lett közszolga fizetése: közel ötmillió forint, a jegybankelnök fizetésének 80 százaléka.

Hogy mi lesz az SZVH feladata, az nem teljesen világos: az biztos, hogy nem David Pressmannt vagy uniós szervezeteket akarnak vizsgálni, inkább magánszemélyeket, hátha mögöttük rejtőzik az ellenség. „Külföldi szereplők elbújnak más szereplők, más cégek mögé, alapítványok és sajtótermékek mögé" - magyarázta korábban a problémát Lánczi.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk