Lánczi Tamás: „2022 nem ismétlődhet meg”

  • narancs.hu
  • 2024. január 6.

Belpol

A Szuverenitásvédelmi Hivatal felkért elnöke persze nem a „Holdról is” látszó Fidesz-győzelemre gondolt.

Beköszönt Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal felkért elnöke, akit Orbán Viktor ültetett a pozícióba, és elmondta, hogy mik lesznek az első feladatai. „Az első feladata az lesz, hogy az előttünk álló, júniusban tartandó két választásra felkészüljön. Egy európai választás és egy helyhatósági választá lesz júniusban, és ezt láttuk 2022-ben, pontosabban 2022-ben még nem, de később kiderült, napvilágra került, hogy milyen befolyásolási kísérletek voltak. A hivatal első feladata lesz, hogy megakadályozza, hogy ilyen még egyszer előforduljon.”

Jön a Szuverenitásvédelmi Hivatal

Február elsejével megkezdi munkáját a Szuverenitásvédelmi Hivatal. Miért fontos a hivatal munkája, és melyek lesznek a fő feladatai?

Posted by Magyarország Kormánya on Friday, January 5, 2024

Ekkor tette hozzá: „Úgy is fogalmazhatnék, hogy 2022 nem ismétlődhet meg.” Emlékeztetőül: két évvel ezelőtt legnagyobb arányú győzelmét aratta a Fidesz.

Ezután mindenféle konkrétum nélkül kijelentette, hogy Közép-Európában mindenféle befolyásolási kísérlet történik külső erők, „politikai aktorok” által, amelyek „a demokratikus akaratképzést eltérítik”.

Most persze megint kérdés, kire gondolt, mi ugyanis tudunk egy politikai aktorról, aki a szlovák, a lengyel, a szerb, a francia és a macedón választásokba is szeret belenyúlkálni. Ugyanaz a fickó, aki Lánczit kinevezésre ajánlotta.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk