Horgászbottal próbáltak meg csomagot bedobni a börtönbe Kőbányán

  • narancs.hu
  • 2022. október 11.

Belpol

A szatyorban mobiltelefonok és testépítéshez használt tabletták voltak. 

Horgászbottal próbáltak csomagot bedobni az utcáról egy kőbányai börtön területére. Az intézet őrei észrevették, szóltak a rendőröknek, akik két férfit és egy nőt állítottak elő – írja a rendőrség

A fővárosi büntetés-végrehajtási intézetből október 9-én este értesítették a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, mert hárman horgászbottal próbáltak valamit bedobni a börtön területére. A X. Kerületi Rendőrkapitányság közelben szolgálatot teljesítő körzeti megbízottjai perceken belül a helyszínre értek, és igazoltatták a bejelentésben szereplő három embert.

Az egyik férfinél ott volt a szatyor, amit nem sikerült átdobni a kerítésen, abból öt mobiltelefon és tartozékaik, valamint 89, feltehetően testépítéshez használatos tabletta került elő. A büntetésvégrehajtási-intézet munkatársaival együttműködve a rendőrök a törölközőbe csavart horgászbotot is megtalálták a közelben.

 
A horgászbot
Fotó: police.hu
 

A szatyros férfinél mintegy 5 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket (a gyorsteszt szerint marihuánát) is találtak, ezért a X. Kerületi Rendőrkapitányságon a 32 éves B. Zsoltot kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A büntetés-végrehajtási intézet környezetének megzavarása miatt mindhármukkal szemben szabálysértési eljárás indult.​

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk