Hosszú Katinka üzlettársat keres a Facebookon

  • narancs.hu
  • 2024. január 13.

Belpol

Fejleszteni szeretné az éttermét.

Tényleg komoly tervei vannak a vendéglátásban Hosszú Katinkának és férjének, mert éttermük működtetésére üzlettársat keresnek, a Facebookon is – írja a sportal.hu.

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő 2022-ben nyitotta meg férjével közösen az éttermet, amelynek elindítására a megtakarításaiból 200 millió forintot költött.

Tavaly márciusban arról nyilatkozott, hogy az infláció és az emelkedő költségek miatt árat kellett emelniük. A működés első nyolc hónapjában nem termelt nyereséget az étterem, ahol – mint a lap idézi – egy szendvics 2850 forintba kerül, a gulyásleves 3490 forintba, a sült kacsacomb rizottóval pedig 6350 forintba. Hosszú Katinka már akkor arról beszélt, hogy befektetőtársakat is keresnek. 

Facebook-posztja szerint nagy álma vált valóra azzal, hogy megnyithatta az éttermet, amely glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket kínál.

„További álmaink vannak fejlődésre, értékesítésre amelyet immáron csapatban szeretnénk megvalósítani. Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat, akivel közösen tudjuk elérni céljainkat” – olvasható Katinka posztjában. A telefonszámot is feltünteti, amelyen jelentkezhet az érdeklődő leendő üzlettárs.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk