Deutsch Tamás szerint az ellenzéki EP-képviselők hazájuk ellen áskálódnak

Belpol

Nemes egyszerűséggel hátba támadták a saját hazájukat - mondta a fideszes EP-képviselő.

A magyar baloldal európai parlamenti (EP-) képviselői minden energiájukkal a saját hazájuk ellen áskálódnak - mondta a Fidesz EP-delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Deutsch Tamás a magyar baloldalról úgy fogalmazott, "nincs olyan alantas áskálódás Magyarországgal szemben, amit a lehető leghangosabban ne tudnának támogatni", sőt néha azokat maguk "agyalják ki".

A magyar baloldal képviselői a "lehető legdurvább hazugságokat, nettó valótlanságokat" találták ki a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, "kamuvideókat gyártottak", amelyeket nemcsak Magyarországon, hanem Brüsszelben is bemutattak, "nemes egyszerűséggel hátba támadták a saját hazájukat" - fejtette ki a kormánypárti EP-képviselő.

Kiemelte, a Donald Tusk volt miniszterelnök, az Európai Néppárt elnöke vezette lengyel ellenzéken kívül kizárólag a magyar baloldali EP-képviselők azok, akik "minden lehetőséget kihasználnak, sőt maguk gyártják az alkalmakat, hogy áskálódjanak a saját hazájuk ellen".

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk