Így vonultak le a hídfoglalás után az oktatásért tüntetők a Margit hídról

  • narancs.hu
  • 2022. október 5.

Belpol

A Kossuth téren folytatódott a tüntetés.

Hosszú percekbe telt, mire a hídfoglalást követően levonultak az oktatásért tüntetők a Margit hídról, közben el is kezdett bealkonyodni.

Így néz ki videón gyorsítva, ahogy továbbállnak a tüntetők a hídról.

Hosszú percekbe telt, mire a hídfoglalás után levonultak az oktatásért tüntetők a Margit hídról, közben el is kezdett bealkonyodni. További részletek a Magyar Narancs online-on! Tudósításunk a hídfoglalásról itt olvasható: https://magyarnarancs.hu/belpol/elfoglaltak-a-margit-hidat-a-tanarokert-tunteto-diakok-252870 A hídfoglalás után a tüntetők a Kossuth téren demonstráltak tovább. Tudósításunk az esti tüntetésről itt olvasható: https://magyarnarancs.hu/belpol/megtelt-a-kossuth-ter-is-a-parlament-elott-folytatodik-a-tanarokert-a-tuntetes-252871 #magyarnarancs #mancs #veddmagadnakabatorsagot #olvasdanarancsot #hídfoglalás #tanárok #szabadoktatás #fizessétekkiatanárainkat #szabadorszagszabadoktatas #kifogholnaptanítani

Posted by Magyar Narancs on Wednesday, October 5, 2022

A demonstráció a Kossuth téren folytatódott. Tudósításunk az eseményről itt olvasható:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk