Integritás Hatóság: "A gazdaság megtisztítása és a nemzet felemelkedése közös ügyünk"

  • narancs.hu
  • 2024. február 28.

Belpol

Válaszoltak, miért idézték be Magyar Pétert.

"Az Integritás Hatóság kockázatelemzési tevékenysége során folyamatosan figyelemmel kíséri a magyar közéletben és sajtóban megjelenő fejleményeket. Ezek kapcsán folytattunk megbeszélést Magyar Péterrel is.

A gazdaság megtisztítása és a nemzet felemelkedése közös ügyünk, mindannyiunknak tenni kell érte"

ezt válaszolta az Integritás Hatóság a Telexnek arra a kérdésre, hogy miért hivatták be Magyar Pétert.

Mint arról lapunk is beszámolt, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje szerda délelőtt posztolt arról, hogy egyik interjúja miatt beidézték a hivatalba. Magyar – aki mint kiderült, már pártalapításon dolgozik – azt írta, nem tudja, pontosan milyen ügyben és céllal idézték be. De bízik benne, hogy az újonnan felállított hatóság érdemi munkát tud végezni.

Az Integritás Hatóság az elmúlt hónapokban állítólag több korrupciógyanús ügyet is vizsgált, de mindeközben a minisztériumok két hete hallgatnak Magyar a Partizánnak adott interjújában elhangzott érdekes állításaival kapcsolatban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk