Jávor Benedek vezeti a Párbeszéd EP-listáját

  • narancs.hu
  • 2023. március 26.

Belpol

A párt „zöld rendszerváltást” sürget. 

Jávor Benedek lesz a frissen nevet váltott Párbeszéd EP-listavezetője – írja az Index a párt rendezvényen tett bejelentése nyomán. 

Szabó Rebeka és Tordai Bence társelnökök hangsúlyozták: a jövő csak zöld lehet, narancssárga, kék, lila vagy barna semmiképp. Bírálták a kormányt a vízpazarló akkumulátorgyárak miatt, melyek veszélybe sodorják az ország vízkészleteit.  Úgy vélték, zöld rendszerváltásra van igény a hazai és az európai politikai térben is. 

Soha nem látott ökológiai, szociális, kulturális és politikai válság kellős közepén vagyunk. S ha nem értjük meg, hogy rendszerszintű problémákról van szó, akkor lehet papolni bármiről, az érdemi változást nem hoz

– mondta Tordai Bence

A közelmúltban az MSZP jelentette be, hogy a párt EP-listavezetője Tüttő Kata lesz.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk