Juhász Péter indulhat a Belvárosban

  • narancs.hu
  • 2023. november 25.

Belpol

Jó pár éve visszavonult a politikától, most visszatérhet. 

Jövőre elindulhat polgármesterjelöltként az önkormányzati választáson az V. kerületben Juhász Péter, a Milla egyesület majd az Együtt párt volt elnöke – értesült a hvg.hu. Az információt Juhász a lap kérdésére nem kívánta érdemben kommentálni,  a „se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom” formulával válaszolt.

A lap megjegyzi, ha a politikától visszavonult Juhász Péter az indulás mellett dönt, és a jövő évi választásra aktívan visszatér, az azt jelentené, hogy éppen 10 évvel az első próbálkozása után igyekezne megszerezni a Belvárosban a polgármesteri posztot.

2014-ben a kormánypárti Szentgyörgyvölgyi Péter a voksok 54 százalékát megszerezve lett polgármester. Juhász ugyan második lett, és a másik négy jelölt közül a legjobb eredményt érte el, de ez csak 30 százalékos eredményre volt elég. Kompenzációs listáról bejutott viszont a kerületi képviselő-testületbe és önkormányzati képviselő lett, emlékeztet a portál. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk