Kálmán Olga: Soha nem érdekelt, hogy hívják a tulajdonost

  • narancs.hu
  • 2018. július 30.

Belpol

Így kommentálta a hírt, hogy a HírTv újra kormányközeli tulajdonoshoz kerülhet.

444.hu információi szerint fordulat várható a HírTv szakmai vezetésében, sanszos a korábbi Orbán-hű figurák mihamarabbi felbukkanása.

És akkor a HírTv visszatér gyökereihez, jön a fordulat, amire mindenki várt

Újra a régi lesz, Orbán Viktor áldását adta, Liszkay Gábor visszatér. Július elején Nyerges Zsolt átvette Simicska Lajos teljes cégcsoportját, és miután lecserélte a vállalatok vezetését, már csak az a kérdés maradt megválaszolatlan, mikor kerül közvetve vagy közvetlenül Mészáros Lőrinchez a pikszisből kiesett egykori pártpénztárnok maradék „csomagja„.

A sajtóhír miatt kereste meg a hvg.hu Kálmán Olgát, az Egyenesen műsorvezetőjét, aki érintett lehet a várható átalakításban, a felröppent hírek szerint ugyanis a kormánykritikus műsorok megszűnnek vagy teljesen átalakulnak. A portál szerint elképzelhetetlen, hogy Kálmán Olga a csatornánál maradjon.

A műsorvezető a megkeresésre azt mondta, hogy a sajtóhírekkel nem tud mit kezdeni:

„A mi életünkben nem történt semmi, hivatalos bejelentés nincs. Arra, hogy megrettenek-e egy ilyen hírtől, azt tudom mondani, hogy ez még mind találgatás. Teszem a dolgomat, készülök az adásokra.”

Arra a kérdésre, hogy fideszes HírTv-ben maradna-e, azt mondta, nem tudja, mit jelentene a fideszes HírTv, de mindenkit a munkája alapján ítél meg.

„Soha nem is érdekelt, hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége.”

Kálmán Olga 2016-ban, több mint tíz év után hagyta ott az ATV-t és igazolt a HírTv-hez. Egyenesen című műsora 2017 márciusától látható a csatornán.

Figyelmébe ajánljuk