Kapaszkodjon meg: Fodor Gábor nem kap befutó helyet az MSZP listáján

  • narancs.hu
  • 2018. február 6.

Belpol

Csak Molnár Gyula pártelnök szavazott mellette.

Az MSZP elnöksége tegnap 12-1 arányban leszavazta, hogy Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke befutó helyet kapjon a párt országgyűlési választási listáján – írja szocialista forrásokra hivatkozva az atv.hu. A portál úgy tudja, Fodor parlamentbe repítését egyedül Molnár Gyula pártelnök támogatja.

Fodor Gábor nem kap befutó helyet az MSZP-Párbeszéd listáján

12-1 arányban leszavazta az MSZP elnöksége, hogy Fodor Gábor befutó helyet kapjon az MSZP-Párbeszéd közös listáján - tudta meg az atv.hu több vezető MSZP-s forrásból. Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke ne kapjon befutó helyet az MSZP-Párbeszéd országos listáján - ezt javasolja a szocialista párt elnöksége.

Ez azonban még nem végleges döntés, csak egy javaslat. Pénteken választmányi ülést, szombaton kongresszust tart az MSZP, ott mondják ki a végső szót a választási együttműködésről.

Karácsony Gergelyt várhatóan hivatalosan is miniszterelnök-jelöltté választják, a Párbeszéd pedig három helyet kaphat az MSZP-vel közös lista első 20 pozíciójából.

Ha a listára nem is kerülhet fel Fodor, attól nem zárkózik el az MSZP, hogy őt vagy Bősz Anettet, a Liberálisok ügyvivőjét egyéni körzetükben támogassa.

Figyelmébe ajánljuk