Karácsony az MSZP-s Tóth Csabával pózolt

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 28.

Belpol

A zuglói szocialista politikus a közelmúltban kiszivárgott hangfelvétel szerint többször megfenyegette a főpolgármester-jelölt családját.

„Üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd, megingathatatlan! Kár próbálkozni! Hajrá Gergő!” – olvasható Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzésében, amit Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester-jelölt is megosztott. A poszthoz egy kép is tartozik, amelyen a két politikus látható.

Tóth Csaba és Karácsony Gergely

Tóth Csaba és Karácsony Gergely

Fotó: Facebook/@tothcsabazuglo

„Pontosan ahogy Csaba mondja: az ellenzéki összefogás megingathatatlan” – írta a Facebookon Karácsony Gergely. A kép már csak azért is érdekes, mert a főpolgármester-jelölt egy közelmúltban kiszivárgott hangfelvétel szerint a többi között azt mondta, hogy Tóth Csaba többször megfenyegette a családját.

Kényes hangfelvételen fikázza szövetségeseit Karácsony Gergely

A zuglói szocialistákról és a belvárosi ellenzéki jelöltről is cifra dolgokat mond. Több olyan ügyre is reagált, amit korábban a Magyar Narancs derített ki. Egy vélhetően titokban, a főpolgármester-jelölt tudta nélkül készült hangfelvétel jelent meg a Herbal Reality nevű Youtube-csatornán, amit a 444.hu szúrt ki és írt róla először.

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?