Kétsávnyi út omlott be Budapest egyik legforgalmasabb szakaszán

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 27.

Belpol

"Az elakadt 7-es buszokon ülőknek kiváló alkalom kínálkozik, hogy végiggondolják, ki is az, aki alkalmatlan ezt a várost vezetni" - kommentálják.

A BKK saját közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, hogy a Ferenicek tere felé közlekedők a vigyázzanak: beomlott ugyanis az útpálya a Kossuth Lajos utcában.

A helyszínen sávelhúzással irányonként egy sáv járható, iszony nagy a torlódás, az érintett BKK-járatok (az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 110-es, a 112-es, a 133E, és a 178-as autóbusz) megnövekedett menetidővel közlekednek.

A Város Szíve facebook-csoport részletesen leírja a történteket:

"Másfél méter mély és több mint 2 sáv széles gödör van a Kossuth Lajos utcában, a Városház utca torkolatánál, mert beszakadt az úttest. A Fővárosi Önkormányzat beruházásában épült itt nemrég egy távfűtés cső, emiatt volt hónapokig felbontva az út. A mostani, épp vízzel telő gödör ennek az építkezésnek a helyén keletkezett. Nem ez az első jele, hogy kritikán aluli színvonalú lehetetett a beruházás, néhány hete arról posztoltunk videót, hogy ködszerű por kavargott ugyanott."

Azt írják, már most totális a közlekedési káosz:

"Astoria, Blaha Lujza tér elesett, és nem is várható, hogy egyhamar ki tudnák javítani a tönkrement útszakaszt. Az elakadt 7-es buszokon ülőknek kiváló alkalom kínálkozik, hogy végiggondolják, ki is az, aki alkalmatlan ezt a várost vezetni."

Neked ajánljuk