Kisétált az interjúból Göd frissen megválasztott polgármestere, miután az akkumulátorgyárról kérdezték

  • narancs.hu
  • 2023. május 29.

Belpol

Kammerer Zoltán otthagyta az ATV stábját.

Göd frissen megválasztott polgármestere, Kammerer Zoltán felállt és otthagyta az ATV stábját, amikor az akkumulátorgyárral kapcsolatos álláspontjáról kérdezték – derül ki a Heti Napló Facebook-bejegyzéséből.

Az ATV közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezi a függetlenként induló Kammerert a Fideszhez fűződő szoros viszonyáról. Kammerer elmondta, valóban felmerült, hogy a kormánypárt színeiben indul, de végül nem érezte szükségesnek a Fidesz támogatását.

Ezután következtek a gödi Samsung akkumulátorgyárra vonatkozó kérdések. Kammerer eleinte válaszolt a kérdésekre, és arról beszélt, hogy mivel a gyár már megépült és működik, ezért ha betartanak minden szabályt, akkor együtt lehet velük működni. Balogh emlékeztette a polgármestert, hogy a gyárról már bebizonyosodott, hogy nem tartja be a szabályzásokat.

Balogh ezután több kérdést is feltett azzal kapcsolatban, hogy Kammerer akkumulátorgyár-párti inkább, vagy sem. A polgármester erre azt felelte, amit korábban: „a gyár itt van és nem jönni fog”, magát pedig semlegesnek vallotta. Amikor azonban arra a kérdésre kellett volna válaszolnia, hogy semlegesnek lehet-e maradni, Kammerer felállt és elkezdte leszedni magáról a mikroportot.

„Na jó, tényleg hagyjuk már, figyelj, tudom, hogy miről van szó…”

– mondta a gödi polgármester, majd kisétált a teremből.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk