Mészáros Lőrinc vejének lett egy fociklubja

  • narancs.hu
  • 2022. július 2.

Belpol

Homlok Zsolt ezentúl a szombathelyi fociklub többségi tulajdonosa.

Homlok Zsolt, Mészáros Lőrinc veje lett a Szombathelyi Haladás többségi tulajdonosa - írja a 444.hu.

A klub honlapján közleményben írtak a tulajdonosváltásról, amelynek oka az volt, hogy a jövőben a Szombathelyi Haladásnál „a gazdasági stabilitás és az elkötelezett professzionális szakmai munka feltételeinek folyamatos biztosítása a cél”.

A lap azt írja Homlok Zsolt eddig is a benne volt a  cégben, amelyik a futballklubot üzemeltető gazdasági társaságban minősített többséget biztosító befolyással rendelkezik, ám egy tőkeemeléssel szorította háttérbe Illés Béláékat, az önkormányzat részesedését is csökkentette a klubban, most pedig többségi tulajdonossá vált.

Hozzáteszi, hogy Homlok kiszámítható, átlátható, stabil gazdasági háttéret ígér, és belátható időn belül feljutást az NB I-be. 

A 444.hu megjegyzi, hogy a Homlok Zsolthoz köthető, közbeszerzéseket rendszeresen nyerő, évi 12-14 milliárd forintos bevételű Vasútvill Kft. eddig is szponzora volt a klubnak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk