Kocsis Máté Orbán luxusrepüléséről: „Egyszerű kampányblöff és Soros”

  • narancs.hu
  • 2018.10.01 16:36

Belpol

Összetett magyarázat a Fidesz frakcióvezetőjétől.

Kocsis Máté szerint Soros György nyomást gyakorol a terve útjában álló országokra, amelyek nem akarnak lemondani a határőrizet jogáról.

Kocsis ma a napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben azt mondta, hogy a legnagyobb téttel rendelkező európai parlamenti (EP) választás lesz a jövő évi, a kérdés az, hogy a bevándorláspárti vagy a bevándorlásellenes erők lesznek többségben.

Szerinte ma még „a lejárt szavatosságú EP-ben” a bevándorláspárti képviselők vannak többségben, és mindent megtesznek azért, hogy megbüntessék, megbélyegezzék azokat, akik a véleményükkel szemben állnak, így Magyarországot is.

false

A bevándorláspárti brüsszeli európai politikusok egyik utolsó kétségbeesett kísérletének nevezte, amikor Dimitrisz Avramopulosz migrációs biztos múlt héten az ENSZ-közgyűlésen egyértelművé tette, hogy el akarják venni a tagállamoktól a határvédelmet, legalizálni akarják a migránsok beáramlását, és sürgetik az áttelepítési programok végrehajtását.

„A fejétől bűzlik a hal, ez a fej pedig Brüsszel és annak politikai elitje” – mondta, hozzátéve, hogy ennek az elitnek a mecénása Soros György, aki hálózatán keresztül, demokratikus legitimáció nélkül akar nyomást gyakorolni a terve útjában álló tagállamokra, amelyek nem akarnak lemondani a határőrizet jogáról.

A frakcióvezető szerint a hazai Soros-hálózat és a hazai ellenzék is aktivizálódott, „belföldi politikai álmaikat még mindig külföldön dédelgetik, itthon pedig kampányblöffökkel terelik el a figyelmet a valódi európai vitáról”, „Soros-portálok támadják a magyar miniszterelnököt egyszerű kampányblöffökkel” – mondta Kocsis.

(via MTI)

Neked ajánljuk