Koronavírusos a közmédia egyik munkatársa
kozmedia_top_top_story_lead.jpg

Koronavírusos a közmédia egyik munkatársa

  • narancs.hu
  • 2020. április 22.

Belpol

Egy belső levélből kiderült, hogy külön operatív törzs működik náluk.

A hírt a 444 hozta le, akiknek sikerült megszerezniük Papp Dániel vezérigazgató levelét is. Ebben Papp azt írja, a fertőzött munkatárs április 5-én dolgozott utoljára, április 17-én jelentkeztek nála a tünetek, ezután produkált pozitív tesztet. Később a hozzátartozóinál is kimutatták a fertőzést.

Megkezdtük a kontaktkutatást, feltérképeztük munkavállalónk mozgási és esetleges érintkezési útvonalát. (...) munkája során nagyon kevés emberrel tartózkodott egy légtérben, és szerencsére nem érintkezett senkivel. A biztonsági előírásokat betartotta, szájmaszkot viselt, az épületben feleslegesen nem közlekedett” - írta Papp. A fertőzött munkatárs házi karanténba vonult, ugyanerre kötelezték azokat, akik egy légtérben dolgoztak vele.

Március 10-én egyszer már felmerült koronavírus gyanúja az egyik munkatársuknál, de ő akkor negatív tesztet produkált.

A közmédiában a vezéigazgató levele szerint már bevezették a home office-t, több műsor forgatását pedig már március 16-án felfüggesztették. Sőt, kiderült, hogy külön operatív törzs működik náluk. „Ebben az egységben tudunk erősek lenni és megmutatni, hogy mire is képes a közmédia!" - zárta levelét Papp Dániel.

Figyelmébe ajánljuk