Kövér László csökkenti a DK-s képviselők tiszteletdíját

  • narancs.hu
  • 2022. június 26.

Belpol

Mert a képviselők több szavazáson nem vettek részt.

"Tanulságos levelet kaptam a minap Kövér Lászlótól. A Fidesz házelnöke arról tájékoztatott, hogy csökkenteni fogja a képviselői tiszteletdíjamat, amiért több szavazáson nem vettem részt. Hamar kiderült, hogy e szép gesztus nemcsak nekem szól, ilyen levelet kaptak a DK-s képviselőtársaim is" – írta Facebook-oldalán vasárnap reggel Kálmán Olga.

A politikus szerint az alakuló ülésről és azokról a szavazásokról van szó, amikről a politikai véleménynyilvánítás keretében vonultak ki.

"Ők azt szerették volna, hogy ott üljünk, bólogassunk, szavazzunk és tegyünk úgy, mintha ez is csak egy normális hétköznap lenne egy normális parlamenti demokráciában. Mi nem tettük meg ezt a szívességet, mert tartjuk magunkat ahhoz, amit a képviselői mandátumunk felvételekor mondtunk: ahol lehet, gyengíteni kell ezt a hatalmat, de legitimálni soha nem szabad."

Egyenként bünteti végig Kövér László a DK képviselőit! Tanulságos levelet kaptam a minap Kövér Lászlótól. A Fidesz...

Posted by Kálmán Olga on Saturday, June 25, 2022

Majd hozzátette: "Mert ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát. Ez, a DK politikai véleménye nem tetszett Kövér Lászlónak, ezért saját kezűleg igazolta, hogy minden úgy van, ahogy mondjuk: 30 éves parlamenti gyakorlatot felrúgva, a távolmaradásunkról szóló frakcióvezetői igazolás ellenére büntetett meg mindannyiunkat."

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk