Kövér szerint az ellenzék gerillaháborút akar

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 17.

Belpol

Az ellenzék vietkonghoz hasonlításába azonban talán nem gondolt bele egészen.

Kövér László a Hír TV Bayer show című műsorában adott interjút, ahol az ellenzékről és a főpolgármesterválasztásról fejtette ki véleményét.

Kövér szerint az ellenzék csupán azt hangoztatja, hogy ha nyernek a főpolgármester-választáson, akkor leváltják a kormányt.

Ebből aztán Kövér rengeteg érdekes következtetést von le:

  • Összevonja a kampányt egy olyan főpolgármester-jelölttel, aki már visszalépett, de azért fontosnak tartja, hogy azon botránkozzon, ez a volt-jelölt engedélyezni akarta volna a cannabis-használatot.
  • Emiatt Kövér  szerint Budapestet egy ellenzéki diktatúra alatt működő, "Magyarország közjogi testéből" kiszakított, városállam Budapestet akarnak létrehozni.
  • Mindezt úgy, hogy az ellenzék felfordulást, polgárháborút, ribilliót akar.

De Kövér továbbmegy, szerinte az ellenzék és "Kari Geri":

"Azt ígéri, hogy kis gerillabázisokat, erdő mélyi bunkereket kéne létrehozni mint annak idején a vietkong az amerikaiak által folytatott háború idején és akkor onnan törnek majd elő, ott gyűjtik össze az erőiket és 2022-re előbukkannak a lyukakból és megrohamozzák a főhatalmat és elfoglalják."

Ahogy azt a 444 is kényeglátóan hozzáteszi, a hasonlattal csak egy gond van: hogy a vietkongok ezzel a gerillatechnikával valóban sikeresen legyőzték az akkor a világ legerősebbjének számító amerikai sereget.

Figyelmébe ajánljuk