Közösségi oldalán fakadt ki Csipes Tamara a KIM családpolitikát népszerűsítő felkérése miatt

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 28.

Belpol

Amíg az alapdolgok nincsenek rendben, „mit kampányoljak emellett?!” – írta a sportoló.

Az Instagramon fakadt ki Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakozó, miután a Kulturális és Innovációs Minisztérium felkérte, hogy népszerűsítse a kormány egyik induló családpolitikai kampányát, ami a népességfogyás ellen küzdene – vette észre a Telex.

A sportoló által megosztott e-mail alapján a kampány jeligéje a „családban élni jó”. Csipes Tamara, aki a párizsi olimpia legeredményesebb magyar sportolója volt, 24 órán át elérhető sztorijában azt írta: „Családban élni tényleg nagyon jó, viszont egyedülálló anyaként abszolút meg tudom érteni, ha ez a legtöbbünknek óriási küzdelem és nehézség is. Csak az olyan alap dolgok miatt is, mint ételt rakni az asztalra, megfelelő oktatásban részesíteni, az egészségét ápolni, biztonságos jövőt biztosítani...”

„Amíg ezek nincsenek rendben addig mit kampányoljak emellett?!”

– fogalmazott az olimpiai bajnok, hozzátéve: „Bőven elég dolog van ránk nyomva, pontosan tudom, az milyen, így köszi ezt ne.”

Forrás: Instagram / Csipes Tamara

A Telex megkeresésére Csipes Tamara azt mondta, fontosnak tartja, hogy a szülőség napos oldala mellett a problémákról is szó essen, de a téma fontosságára való tekintettel nem szeretne erről röviden, telefonon keresztül nyilatkozni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk