Közzétette Haumann Péter utolsó színpadi felvételét a Pinceszínház

  • narancs.hu
  • 2022. június 9.

Belpol

Úgy volt, a pódiumbeszélgetés egy másik alkalommal folytatódik, de erre már nem volt lehetőség.

Haumann Péter színművész volt a vendége a Pinceszínház február 18-i, Trezor című pódiumbeszélgetésének.  

A színművészt Szarka János rendező kérdezte, szó volt a gyermekkorról, a kamaszévekről, arról, hogyan szeretett bele a színházba. A közönség és a szervezők akkor úgy váltak el Haumann Pétertől, hogy a beszélgetést folytatni kell, mert másfél óra kevés volt, és jó néhány témát ez idő alatt nem lehet rendesen kibontani. A folytatásra azonban már nem volt lehetőség.

 

A színház most közzétette az esten készült felvételt, a színművész tiszteletére, és annak emlékéül, hogy életében utoljára a Pinceszínházban állt színpadra. 

 
Haumann Péter a február 18-i beszélgetésen. Fotó: Szkárossy Zsuzsa
 

 Haumann Péter, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja május 28-án halt meg.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk