Lázár János: visszatérésem nem jelent poltikai revansot

  • narancs.hu
  • 2022. május 24.

Belpol

A miniszter szerint a cselekvőképesség magasabb szintjét jelenti a megbízatása. A feladata országépítés.

Ma letettem a miniszteri esküt. Visszatértem. A közelmúltban sokan és sokféleképpen értelmezték ezt. Számomra nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét” – írta Lázár János a Facebookon a keddi parlamenti eskütétel után.

Úgy véli, felhatalmazást kapott arra, hogy immár országos, sőt nemzeti szinten folytathassa azt a munkát, amit az elmúlt években a Dél-Alföldön végzett. Hozzátette, a feladat az országépítés a szó szoros és átvitt értelmében.

Mint ismert, Lázár négy év kihagyás után lett újra miniszter, Orbán Viktor az Építési és Beruházási Minisztériumot bízta rá.

(Facebook/Lázár János)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk