Odapörkölt a kormánymédiának a Migration Aid: „Levelet kaptunk a Galaktikus Migrációtervező Tanácstól”

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 24.

Belpol

Van a sajtó meg a „sajtó”, és lesz egy afgán menekült család a Balatonon.

A Migration Aid a menekültek balatoni kirándulásának nyilvános napjáról külön sajtónyilatkozatot adott ki a sajtónak, és az MTV, Tv2, Echo Tv, Magyar Idők, Pesti Srácok, Magyar Hírlap munkatársainak.

A sajtóval közlik, hogy a Tündérliget nevű rekreációs projektjük részeként egyetlen napon, 26-án odamehetnek újságírók a Balatonra. A sajtónyilvános napon jelen lesz egy afgán menekült család, akik vállalták a sajtó részvételét és néhány hete kapták meg az oltalmazotti státuszt, előtte több hetet a tranzitzónában zárva töltöttek. Lesz egy menekült hátterű pastu/dári-angol tolmács, aki fordítja a kérdéseket.

Az MTV, Tv2, Echo Tv, Magyar Idők, Pesti Srácok, Magyar Hírlap munkatársaival viszont a következőt közli a szervezet:

„Levelet kaptunk a Galaktikus Migrációtervező Tanácstól, személyesen a soros Sötét Nagyúr aláírásával. Ebben felhívja a figyelmünket, hogy a Migration Aid messze alulteljesíti a Galaktikus Migrációtervező Tanács ötéves tervét, alig tudtunk hozzájárulni ahhoz, hogy megvalósuljon a kijelölt betelepítési kvóta. A soros Sötét Nagyúr egyben kifejezte abbéli szándékát, hogy súlyos büntetést mér ránk, amennyiben nem találunk migránsokat, akik a Sötét Oldal gonosz tervének részeként úgy hajlandóak nyaralni a Balaton partján, hogy közben újságírók hada követhesse minden lépésüket. Mivel a soros Sötét Nagyúr határozott szándéka, hogy a Balatonon nyaraló 3 család segítségével végső csapást mérjen Zorbán tábornok Magyar nevű uradalmára, kizárólag olyan újságíróknak hajlandó lehetővé tenni a migráns családok zaklatását, akik hű alattvalói a Sötét Oldalnak. Sajnáljuk, mert a Migration Aid szeret benneteket is.”

Neked ajánljuk