Magyar Péter 24 órás védelmet kap

  • narancs.hu
  • 2024. március 18.

Belpol

Szerinte nincs biztos védelem, „de legalább megpróbáltuk”. 

„Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében” – írja Facebook-oldalán Magyar Péter. 

Hozzátette, a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és „ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk”. 

Magyar Péter hétfőn – miután felkelt – azt írta a közösségi oldalán, hogy a Schadl-Völner-ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, és Barbara valójában Rogán Antal propagandaminisztert, Nagy Ádámot, kabinetfőnököt, valamint Rogán Barbarát, a miniszter feleségét takarja. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk