Magyar Péter a nemzetbiztonsági bizottság elnökével egyeztetett

  • narancs.hu
  • 2024. február 19.

Belpol

Az ellenzéki Sas Zoltánnal ült le. Nem hisz az ideológiai szekértáborokban. 

„Sas Zoltánnal, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának ellenzéki elnökével egyeztettem. Volt miről beszélgetni. A magam részéről nem hiszek az ideológiai szekértáborokban, az ország mesterséges megosztásában és végtelenül szánalmasnak tartom a folyamatos ellenségképzést, amivel csak a sok megoldatlan kérdésről és a színfalak mögötti visszaélésekről igyekeznek elterelni a figyelmet” – írja Magyar Péter a Facebookon. 

Varga Judit volt féja, a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója hétfőn korábban arról posztolt, hogy Gál Andrással, a bicskei áldozatok jogi képviselőjével találkozott. Magyar Péter azután fordult a nyilvánossághoz, hogy a kegyelmi botrány miatt Novák Katalin köztársasági elnök, valamint Varga Judit egykori igazságügyi miniszter is lemondott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk