Már megint a járdán parkolt Kern András, mielőtt beugrott a pékségbe

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 9.

Belpol

Csak a pékségbe ugrott be. Az eset a kerületi polgármestert is nyilatkozatra késztette.

Ismét rajtakapták Kern Andrást, hogy a zebrán keresztül a járdára hajtva parkolt, mielőtt beugrott volna egy II. kerületi pékségbe a Margit körúton. A Blikk megmutatta az erről készült fotót is.

Nem ez az első alkalom, hogy Kardos doki lusta volt tisztességesen parkolni. 2021 januárjában ugyanezen a helyen már megtörtént ugyanez. A művész 2016-ban pedig a villamossínekre hajtott a körúton, mert előadásra sietett.

„Mindenki nézte, hogy mi történik, sokan mosolyogva csóválták a fejüket, amikor felismerték a művész urat” – mondta a mostani esetről a bulvárlapnak nyilatkozó szemtanú.

A lap megszólaltatta Kernt is:

„Nagyon kellene oda egy parkoló, mert lehetetlenség megállni a közelben. Jó lenne, ha lenne ott egy hely, ahol szabályosan parkolhatna, aki autóval érkezik és siet”

– reagált a színész.

A II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely ma arról posztolt, hogy a közlekedési szabályok mindenkire vonatkoznak. A polgármester Kern András nevének említése nélkül ezt írta: „A közelmúltban egy ismert művész úgy gondolta, megállhat a Margit körút egyik legforgalmasabb szakaszán a járdán. Mivel az autósok szűk, szabályokkal nem törődő kisebbsége miatt a Margit körút járdáit mindenhol parkolásgátló növényládákkal és oszlopokkal védjük, csak a zebrán keresztülhajtva tudta megközelíteni a pékséget, immár legalább második alkalommal.”

A szabályok mindenkire vonatkoznak. A közelmúltban egy ismert művész úgy gondolta, megállhat a Margit körút egyik...

Posted by Őrsi Gergely on Saturday, September 9, 2023

Őrsi szerint

„az ismert művész veszélyeztette a zebrán áthaladó gyalogosok biztonságát, akiknek nem feladata tahóparkoló autók kerülgetése.”

A polgármester megígérte, hogy hamarosan ki fognak helyezni a járda közepére „egy szép, virágokkal teli parkolásgátló növényládát”. „Mivel fénykép alapján bírságot kiszabni nem tudunk, szép gesztus lenne, ha Művész úr csatlakozna a bírság díjával a biztonságos, esztétikus megoldáshoz. Várjuk felajánlását!” – invitálta Kernt a polgármester.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk