Márki-Zay bejelentette: Hódmezővásárhelyen sem lesz augusztus 20-i tűzijáték

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 3.

Belpol

Így döntött a lakosság. A felszabaduló másfél millió forintot egyebek mellett a szociálisan rászorulók megsegítésére fordítják.

Hódmezővásárhelyen sem lesz tűzijáték augusztus 20-ánjelentette be Márki-Zay Péter polgármester a Facebookon. A polgármester azt írta, a polgárok az ingyenes városi újságban elhelyezett lapon dönthettek a kérdésben, és több mint ötszáz szavazat érkezett: 460-an nemmel, 41-en igennel voksoltak, 8 szavazat érvénytelen volt.

"A tűzijáték törlésével felszabadult másfél millió forintot egyebek mellett a szociálisan rászorulók megsegítésére fordítjuk." Hozzátéve,

a tűzijáték lebonyolítására közbeszerzési eljárással választotta ki a város a beszállítót, aki már megkezdte az előkészületeket a munkára. Mivel katás vállalkozóról van szó, így az ő megsegítésére gyűjtést szervezünk".

Márki-Zay korábban egyébként még a tűzijáték megrendezése mellett volt, de aztán úgy döntött, megszavaztatja a kérdést.

(Facebook/Márki-Zay Péter)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk