Kikapcsolták tévedésből az áramot egy budapesti iskolában

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 3.

Belpol

A tankerület közlése szerint az áramszolgáltatásra minden intézménynek van érvényes szerződése, minden számla kiegyenlített.

„A mai napon a Belső-Pesti Tankerületi Központ egy iskolájában az Elmű rendszerhasználatos szakembere téves információk alapján kikapcsolta az áramszolgáltatást, amelyről előzetesen sem az intézményt, sem a tankerületet nem tájékoztatta” – közölte a 444.hu-val a tankerület, amely az 5., 6., 7., 8. és 9. kerületi iskolákért felel.

A lap korábban úgy értesült, hogy valamilyen okból a tankerület több iskolájában elkezdték kikapcsolni az áramot, de ezt az információt aztán nem erősítette meg sem a tankerület, sem az érintett kerületek önkormányzatai.

A tankerület közlése szerint az intézményeknél eltérő hálózati engedélyes szolgáltatók működnek, amelyek közül az egyik esetében történt a félreértés. Hozzátették, az áramszolgáltatásra minden intézménynek van érvényes szerződése, minden számla kiegyenlített, ezért "az iskoláknál fizetési késedelem vagy likviditási problémák miatt áramszolgáltatás kikapcsolására nem kerülhet sor".

"A Belső-Pesti Tankerület felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval és reméli, hogy a jövőben több ilyen adminisztratív hiba nem fordul elő."

(444.hu)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk