Márki-Zay Péter mozgalma nem támogatja a DK jelöltjeit az időközi választásokon

  • narancs.hu
  • 2022. július 31.

Belpol

A DK pedig csak Hódmezővásárhely ügyeiről hajlandó beszélni a hódmezővásárhelyi polgármesterrel.

A következő időközi választásokon a DK jelöltjeit nem fogjuk támogatni – jelentette be Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségének döntését vasárnapi szentgotthárdi sajtótájékoztatóján a Magyar Hang szerint.

A lap azt írja, Márki-Zay szerint ennek az az oka, hogy a DK többször ráindult ellenzéki jelöltekre, a megállapodás ellenére. Az ellenzéki szavazatok megoszlása a Fidesz leváltásának akadálya lehet, ettől függetlenül az összefogásból adódó kötelezettségeket teljesíteni fogják.

Erre válaszul a DK rövid közleményt adott ki, amelyben azt írják, Hódmezővásárhely polgármesterével szívesen beszélgetnek Hódmezővásárhely ügyeiről, de csak arról, ugyanis szerintük korábbi országos politikai szerepvállalása és megszólalásai minden idők legnagyobb fideszes kétharmadához vezettek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk