Megpiszkáltuk Köves Slomóék pénzügyeit, máris kurucinfózzák a Narancsot az EMIH-honlapján

szerző
Nagy Gergely Miklós
publikálva
2018. febr. 19., 17:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ha megírjuk, hogy a Klubrádió épületét is megvette az EMIH-hálózat, biztos még nagyobb antiszemiták leszünk!

Csattanós választ kapott a Narancs a múlt heti, az EMIH-pénzügyeit firtató címlapsztorijára! Nem is akárhonnan!

A Köves Slomókékhoz tartozó zsido.com-on máris a neonáci, sorozatosan törvénysértő portállal cinkelik a Narancsot, nem is akárhogy, így:

false

 

Micsoda poén, gratulálunk!

Mondjuk elég színvonaltalan dolog hisztizni, mi több, nácizva hisztizni azon, hogyha valaki megírja, mennyi közpénzt markol fel a kormány mellett nyíltan kampányoló, vallási szervezetbe burkolózott gazdasági stb. hálózat, és hogy ebből mi mindent csinál. Miért ne lehetne erről beszélni, ha már Hollik István szóróanyagán is ott büszkélkedett Köves Slomó?

Meg hát közpénzről van szó, így mindenkire tartozik.

S hogy az EMIH környékén offshore százmilliók, fura külföldi alapítványok és egy ukrán oligarcha is feltűnik? – nos, az már csak járulékos mulatság, bár éppúgy figyelemre méltó jelenség, mint a közpénz- és ingatlanszerzési képesség, amit gyakran csillogtat az EMIH mostanában.

Cikkünkben szépen sorba vettük, mi mindent vett meg Köves Slomó hitközsége az elmúlt, számukra közpénzben és sikerekben gazdag években. Erről csináltunk is egy térképet:

false

 

Erről sajnos lemaradt a Klubrádió és a 168 óra épülete, a Bokor utca 3., pedig az is az EMIH-hálózat része ma már. Többszintes, komoly ingatlanegyüttesről van szó, a megszerzéséhez természetesen meleg szívvel gratulálunk, további sikereket és gyarapodást remélve Köves Slomóéknak a jövőben is.

A tulajdoni lap szerint egyébként a Klubrádió épületét a tavaly márciusban, alighanem ebből az okból (is) alapított Galabokor Ingatlanhasznosító Kft. vette meg.

false

 

A cég ügyvezetője Berger Olivér, aki ügyvezetője az EMIH által tulajdonolt Maimonidész Korlátolt Felelősségű Társaságnak és a ZSKF Fenntartó Kft.-nek. A céget tulajdonló Medicatusban korábban feltűnt az EMIH gazdasági igazgatója, egyik tulajdonosa pedig egy liechtensteini cég. Az EMIH által létrehozott Olajág-otthon honlapján azt írják, hogy a Medicatus az otthonban működő egészségügyi szolgáltató.

szerző
Nagy Gergely Miklós
publikálva
2018. febr. 19., 17:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  rworse
  2018. február 20., kedd 13:40
  "...a terjedelmes írást, amelyben a lap kiváló munkatársa az EMIH állami támogatásaival foglalkozik."
  "...illeszkedett volna a cikk által sugallt üzenethez, miszerint az EMIH a politikai szolgálataiért cserébe jut aránytalanul nagy állami támogatásokhoz.
  Ehhez képest a valóság az, hogy az EMIH a nagyságának és a törvényben elismert státuszának megfelelően részesül azokban az állami támogatásokban, amelyeket az összes többi egyház is megkap..."

  Állítja a zsido.com nevű szerző az eszmefuttatásában. Majd felteszi a "kérdést":


  "Mi magyarázza azt, hogy a Magyar Narancs oldalakon keresztül foglalkozik annak az egyháznak a finanszírozási hátterével, amelyre az egyik legkevesebb állami támogatás esik, miközben elfeledkezik arról, hogy ugyanebben a támogatási rendszerben a többi egyház lényegesen több közpénzhez jut? Ha az EMIH „milliárdjaira” ennyi oldalt szánt az újság, akkor hány teljes lapszámot kéne megtöltenie a Mazsihisz, és hányat a Katolikus Egyház milliárdjaival – már amennyiben az elvárható objektivitáshoz és arányérzékhez a szerkesztőség ragaszkodik?"

  Én meg "válaszolok" a "Mi magyarázza?" "kérdésre".
  Kiváló kisfiam, egyrészt nem kell külön magyarázat, ugyanis önmagában elég magyarázat a médiának az européer demokrácia fékek és ellensúlyok rendszerében definitíve elfoglalt helye. Kiváló kisfiam, a médiának eleve feladatköre a közpénz sorsát vizsgálni, oknyomozni. Nem kell ezen megbántódni, kiváló kisfiam, ugyanis ez definitív kötelessége a Magyar Narancsnak (is) - ellentétben a Slomó gazdájának a tulajdonában levő orgánumokkal, amelyeknél ez kifejezetten tiltva vagyon a NER alapelvei szerint is és konkrét vezéri utasításilag is. Másrészt ugyebár bőséges külön magyarázat is van a cikkben, kiváló kisfiam, azokról a több mint gyanús jelekről, amelyek az EMIH közpénzhez való jutását és azokkal való gazdálkodását nem éppen törvényes színben tüntetik fel, miközben például az EMIH fővezére ugyebár évek óta propaganditíve és egyéb módokon külön látványosan alányal a rezsimnek és a rezsim Vezérének. Amely látványos propaganditív és egyéb alányalást például, kiváló kisfiam, az általatok most ujjal mutogatott MAZSIHISZ jellemzően nem tesz és nem tett más kormányok alatt sem.
  Mindez nem jelenti azt, kiváló kisfiam, hogy például a Magyar Narancs ne vizsgálná rendszeresen a közpénzek sorsát például az általad ujjal mutogatott MAZSIHISZ és Katolikus Egyház esetében is, különösen, mivel a Katolikus (és más keresztény) Egyház az EMIH-hez hasonlóan folytat kifejezetten gyanúkra okot adó alányalós üzelmeket a rezsim felé és gazdasági machinációkat a közpénzekkel. Kiváló kisfiam, hazug állításotokkal ellentétben a Magyar Narancs nem feledkezik meg erről. Egy dologról feledkezett meg a Magyar Narancs, anno a Postabank ügyeinek a vizsgálatáról, amiért talán lerótta már a lap a penitenciát, talán nem, mindenesetre, meggyónt bűne volt az a lapnak. Kiváló kisfiam, nem vagytok "kiválasztott" egyház a Magyar Narancsnál, a Magyar Narancs (és a még meglévő kevéske független magyar orgánum) széles körben igyekszik oknyomozni minden témában a közpénzek felhasználásával kapcsolatban, székházügytől kezdve Tocsik Márián és Josip Toth-Kaya Ibrahimon és Puch Lászlón és Simicska Lajoson és Simon Gáboron és Mészáros Lőrincen... át akár az EMIH-ig. Kiváló kisfiam, egy vagytok a sok közül a Magyar Narancs számára, azaz, nem vagytok a Magyar Narancs "kiválasztott" egyháza (másnak a kiválasztottja vagytok, ugyebár, idézőjel nélküli kiválasztottja).
  Amennyiben esetleg mégis különös figyelmet éreztek most magatokon, kiváló kisfiam, az amiatt van, hogy különösen gyanúsan üzemeltek mostanában. Látványosan zörög a haraszt nálatok, kiváló kisfiam, meg kell hát nézni, hogy fújja-e a szél. Ez a dolgok rendje, kisfiam - demokráciában, amelytől ti látványosan távolodtok mostanában a seggenyalt vezéretek farvizén NER-egyházként oldalazva. A demokratikus média oknyomoz, kiváló kisfiam, ez így megy. És persze meg úgy is megy, hogy az oknyomozó cikkben felvetett kérdésekre nem bírván semmilyen épkézláb választ adni (ti mégse kezdhettek el sorosozni), elkezdtek mellébeszélni arról, hogy Magyarországon melyik egyház mennyi állami támogatást kap, és az egyházak országos támogatásában mekkora az EMIH aránya. Ez nem a valósággal való szembesítés, kiváló kisfiam, hanem mellébeszélés. Ez nem idetartozó téma, kiváló kisfiam. Az idetartozó téma a MaNcs cikkében felvetett problémák megválaszolása lenne, kiváló kisfiam. A zsidóságotokat mint vallást kihasználó közpénzüzletetek kérdéseinek a megválaszolása. Ne mutogass ujjal, kiváló kisfiam, a MAZSIHISZ-t és a Katolikus Egyházat is rendszeresen szuttyongatja a Narancs, nem feledkezik meg róluk. Kiváló kisfiam.
  És nem igaz, hogy a bármilyen arányotoknak megfelelő arányban kaptok a közpénzből, kiváló kisfiam. Leginkább egy Patyomkin-falu vagytok, kiváló kisfiam, úgyhogy ne diagramozz itt, hanem válaszolj a cikkben feltett kérdésekre, kiváló kisfiam. És ha úgymond "arányosan" kapnátok a közpénzből, kiváló kisfiam, akkor is megszuttyongatandó, hogy milyen utakon-módokon és ürügyekkel kapjátok a közpénzt, és milyen utakon-módokon és ürügyekkel vallás- és civilüzleteltek és offshore-oztok a közpénzzel, elvevén annak közpénz jellegét, aztán még meg is bántódtok, hogy valaki rá mer kérdezni.  "Mivel az elmúlt időszakban egyes sajtótermékek meglepően sokat foglalkoznak az EMIH-hel, új rovatunkban igyekszünk az ott megfogalmazott vádakat a valósággal szembeállítani."

  Nem meglepő, kiváló kisfiam, és éppenhogy a valósággal nem bírtátok szembeállítani, talán szintén nem véletlenül. Lásd mint fenn.
 2. 8
  Pasinszki
  2018. február 20., kedd 10:31
  "Meg hát közpénzről van szó, így mindenkire tartozik."
  Nem tartozik mindenkire. Azzal, hogy ellopták, elvesztette közpénz jellegét.
 3. 7
  szegedi789
  2018. február 19., hétfő 23:42
  Ja, és amiről nem beszéltünk, az megint a balos média maradékának egy része. Atv, Népszava után megint egy olyan szelet, ahol túl jól simuló figurák tüntek fel. Ebből pedig semmi más nem fog következni, hogy a simuláshoz arányosan majd ezek az orgánumok bizonyos dolgokat nem írrnak meg. Bizonyos dolgok ezeken a felületeken nem léteznek. Pontosabban MÁR nem léteznek.
  Pl. 168órára elég gyászos jövő vár majd , ha még több ingatlan áll a házhoz, hogy fokozzam a képzavarom...
 4. 6
  tiszapolgári
  2018. február 19., hétfő 22:30
  naki

  Fontos különbség Heisler András és Köves Slomó között, hogy az előbbi világi vezető, az utóbbi pedig rabbi. Heisler András úgy is viselkedik, mint egy világi vezető, „rasekol”. Ha fontosnak érzi, megszólal, de soha nem nyilatkozik vallási kérdésekben, hiszen az a rabbiság feladata.
  Ezzel szemben Köves rabbi nem úgy viselkedik, mint egy klasszikus értelemben vett rabbi. A vallásos zsidó hagyományoktól idegen ez a fajta sürgő-forgó, izgő-mozgó szerep.
 5. 5
  rworse
  2018. február 19., hétfő 21:47
  Az EMIH éppen a zsidóságból csinál üzletet, közpénzek elsíbolásával, tehát ne ágáljanak az említett cikk címe ellen. A cím és a cikk konkrétan a zsidóságból üzletet csináló EMIH-ről szólt, nem a zsidóságról általában - amint azt persze a nácizó posztolók is tudják, csak hát megtanulták Habonytól az ügyes macchiavellista kommunikációt.
 6. 4
  naki
  2018. február 19., hétfő 21:03
  Ezt a fószert nem lehet egy napon említeni Heisler Andrással például. Mindketten emblematikus képviselői hitközségeiknek, de Heisler európai színvonalú úriember és szakember, ő nem tudom miféle. Leginkább a fideszbérencek egyike. És hagyjuk már az antiszemitázást! Nem erről van szó, jóbarát. Ha tolvaj sameszának állsz be, le kell tudnod nyelni a gazdád nyálát.
 7. 3
  szegedi789
  2018. február 19., hétfő 19:55
  - Érdekes, hogyha zsidózással, pontosabban negatív sztereotípiák felkeltésével vagdalózik a gyülekezet kije is, sajtósa?, akkor a mondat végére nem kellett volna olyan jól megérteni a túldotált helyzetük pikantériáját. Ezek szerint azért értették a cikket !

  - Arról meg már nem is akarok filozofálgatni, hogy egy ilyen kedvelt gyülekezet azonnal, mondhatni csípőből nácizós kártyával tüzel vissza, ha közpénzes ügyekről megíródik egy tényeket felsorakoztató cikk... Akkor... akkor... kivel is van probléma????? Kinek a készülékében is van az alapvető hiba, ha már kurucinfóügyileg se látnak egyesek tisztán????? Most akkor jobbikügyileg így hogy bízzunk meg a Slomóékban ?????

  - Mindegy is. Olvasták , de nem tetszett. Ahhoz túl igaz, hogy megcáfolják. Végül is NMG-t kiváló munkatársnak találja az EMIH, bár lapot elsőre nem találta el . (Dííícsérjen téged az EMIH !) Majd 168óra pontosabban megírja, hogy kapjanak a dolgok egy vajszínű árnyalatot... :)
 8. 2
  szegedi789
  2018. február 19., hétfő 19:42
  jhamori
  Hát, helyük az van...
 9. 1
  jhamori
  2018. február 19., hétfő 18:49
  Ennyi sok teendő mellett vajon marad-e idejük imádkozni?

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

„Nem kérünk bocsánatot”
Interjú „Tibi atyával”
Interjú Palkovics Lászlóval
Mi lesz az MTA-intézetekkel?
Évadnyitó melléklet
Jordán Adél, Carly Wijs, Pintér Béla színháza
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra