Megtalálták a verőcei hajóbaleset 19 éves áldozatát

  • narancs.hu
  • 2024. május 22.

Belpol

A holttest Vác és Sződliget között került elő.

Megtalálták a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a holttestét. Délután Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá a 19 éves V. Mártonra – közölte a rendőrség. Még négy embert keresnek.

A fiatalember a múlt hónapban vehette át a legkiemelkedőbb tanulónak járó elismerést az Alföldi ASzC Kiss Ferenc Erdészeti Technikumban, és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen is dobogós volt.

Szombaton éjszaka egy motorcsónak ütközött szállodahajóval Verőcénél. Eddig egy túlélőről és most már három halottról beszélnek. A hatóságok szerint a többi utas sem élte túl az ütközést, de továbbra is nagy erőkkel keresik őket a Dunán.

A szállodahajó kapitányát segítségnyújtás elmulasztásával vádolják, kihallgatták és őrizetbe vették

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk