Nagy Feró: Orbán Viktor átvette a dumámat

  • narancs.hu
  • 2024. március 16.

Belpol

Ő találta ki először, hogy mit kéne csinálni Brüsszellel, nem a kormányfő. 

„Orbán Viktor átvette az én dumámat. Ezelőtt egy évvel megmondtam, nem kell szórakozni Brüsszellel, hanem el kell foglalni és Európát át kell alakítani olyanra, amilyen nekünk is tetszene” – mondta Nagy Feró a Blikknek. 

 

Mint ismert, a miniszterelnök a március 15-i beszédében azt mondta, „ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását, nincs más választásunk, el kell foglalnunk Brüsszelt”.  

A miniszterelnök azt is mondta, hogy: „Brüsszel nem az első birodalom, amelyik szemet vetett Magyarországra, de az elmúlt ötszáz évben minden birodalom belátta előbb vagy utóbb, hogy elnyomással, zsarolással, erőszakkal, Bach-huszárokkal, pufajkásokkal nem megy velünk semmire”. Az Oszmán Birodalom, a Habsburgok és a szovjetek bukására is tett utalást. „Elfogyott a félhold, elkopott a kétfejű sas karma és elvásott a vörös csillag is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül Góliát” – mondta. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk