Lehet, hogy mégsem lesz előválasztás a 12. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. március 16.

Belpol

Fordulat állt be, most a Momentum vonakodik, noha eddig az egyik együttműködő fél volt. 

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) társelnöke szerint lehet, mégsem lesz előválasztás. Kovács erről a Partizánnak beszélt péntek este, a március 15-i hídfoglalás után: mint mondta, az MKKP és a Momentum kihagyta a DK-t az előválasztási tárgyalásból, mert azzal számoltak, hogy utóbbi párt így majd kénytelen lesz belemenni a feltételekbe. 

„A DK azt mondja, hogy ez neki nem jó. És most már a csodálatos Momentum is azt mondja, hogy neki sem jó valószínűleg. Legalábbis ebben a formában, ahogy eddig akartuk" – mondta Kovács Gergely. (A társelnök egyébként a héten azt mondta a 444.hu-nak, hogy a DK miatt elképzelhető újabb fordulat az előválasztás kérdésében, de aztán a fordulatot nem a DK hozta meg). Ettől függetlenül Kovács mindenképpen elindul az választáson, és reméli, hogy lesz előválasztás. 

Mint ismert, egy hete a párt azt közölte, hogy a párt társelnöke és XII. kerületi önkormányzati képviselője, Kovács Gergely nem indul el a XII. kerületben az önkormányzati választáson, mert a párt tagsága nem támogatta az ellenzéki előválasztáson való részvételt, ráindulni az ellenzéki jelöltre pedig nem akart. A döntés után Kovács és Döme Zsuzsanna Suzi lemondtak a párt vezetéséről, ezek után hétfő estére rendkívüli taggyűlést hívott össze a párt, ahol végül mégis Kovács indulásáról előválasztási indulásáról döntöttek és megerősítették a két társelnök pozícióját is

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk