Nem dicsekedtek vele, de még Nemzeti áttelepítési programja is volt a kormánynak

  • narancs.hu
  • 2018. január 30.

Belpol

Talán akkor még az ENSZ nem volt Soros végrehajtó szerve.

Úgynevezett „Nemzeti áttelepítési program” is volt nemrég még Magyarországon, amely megvalósítására egy vállalkozás 80,3 millió forintot nyert el. A Kalunba Nonprofit Kft.-nek 2015-ben ítélték meg a támogatást, egy évvel később pedig az áttelepítési program értékelésére további közel egymillió forintot adtak.

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szóvivője, Simon Ernő azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a teljesen állami program során húsz szír menekült érkezett repülővel Budapestre. A menekültek egy már menedéket adó országból, Libanonból, Törökországból vagy Jordániából érkeztek.

„2015 májusában a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatallal kötött szerződés keretében áttelepített menekültek integrációjának támogatásáért feleltünk” – olvasható a Budapest belvárosában működő Kalunba honlapján.

Bár újabban a kormány Brüsszel mellett az ENSZ-t is igyekszik egyre inkább úgy beállítani, mintha az Soros György „veszélyes tervének” végrehajtó szerve volna, viszont úgy tűnik, hogy korábban, nem túl látványosan, de nem okozott gondot az együttműködés.

(Magyar Nemzet)

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.