Nem kaptak béremelést az egészségügyi szakdolgozók

  • narancs.hu
  • 2022. október 31.

Belpol

Pedig ezt ígérte az államtitkár. 

Az eddigi 27 helyett az orvosbérek 30 százalékára emelkedne a középfokú végzettséggel rendelkező szakdolgozók bére az egészégügyben Takács Péter egészségügyi államtitkár ígérete szerint.

Az RTL Híradója arról számolt be, hogy a szakszervezet szerint az így megvalósuló bérezés még mindig nagyon messze lenne a nyugati, velünk hasonló fejlettségű országokéhoz, azonban ez sem valósul meg. 

Ugyanis az államtitkár azt ígérte, hogy október végén fog tárgyalni az ügyükben a kormány, de később semmilyen tájékoztatást nem kaptak, így az sem biztos, hogy egyáltalán felmerült a téma. A Belügyminisztérium nem reagált az RTL megkeresésére. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk