Németh Szilárd: A csepeliek nem minket támogattak, pedig 37 milliárd támogatást harcoltam ki

  • narancs.hu
  • 2024. június 10.

Belpol

A Fidesz-alelnök szerint az üzenet világos: a kerületi lakosoknak a Fidesz-ellenes Borbély Lénárd és Magyar Péter kell. 

„Tudomásul veszem, hogy a csepeli választók többsége nem Orbán Viktor jelöltjeire, nem a Fidesz-KDNP békepolitikájára és nem Dudás Zoltán – kormány által is támogatott – programjára szavazott. Pedig az elmúlt öt évben 37 milliárd forint kormányzati támogatást harcoltam ki és szereztem meg a csepeli utak, járdák, oktatási, egészségügyi, szociális, sport- és kulturális intézmények, játszóterek, parkok megépítésére, megújítására. Csepel kapta a kerületek közül toronymagasan a legnagyobb kormányzati Covid- és energiaválság-kompenzációt”. 

Mint fogalmazott, tegnap világos üzenetet kaptak: mindennek ellenére az elkövetkezendőkben „Borbély Lénárd és új, Fidesz-ellenes pártja, a Közösen Csepelért Polgári Párt, illetve Magyar Péter és a Tisza Párt kell. Pedig ránk Csepel mindig számíthat!”. 

Borbély Lénárd a szavazatok 68 százalékát gyűjtötte be a vasárnapi önkormányzati választáson, ami országosan is szép eredmény, Budapesten viszont az egyik legjobb. Az egykori fideszes polgármester immáron egyesületi színekben indult, ugyanis Németh Szilárddal odáig fajult a konfliktusa, hogy a Fidesz-alelnök közbenjárásával kikerült a pártból. 

A Fidesz jelöltje, Dudás Zoltán, aki egyébként Németh Szilárd titkára, 10 százalékot kapott. Németh nem írta posztjában, hogy lemondana a választókerületi elnöki posztról. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk