Németh Szilárd birkózó akadémiájában bukkant fel a csepeli iskolából leszedett Orbán-idézet

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 19.

Belpol

Újrahasznosították.

Hírek tömkelege szólt arról, hogy Orbán Viktor idézetek kerültek ki a felújított csepeli Jedlik Ányos Gimnázium falára. Majd némi mérlegelés és iránymutatás kérése után, mint ismert, leszedték ezeket a nagy gondolatokat az iskola faláról

 
Így festett a Jedlik Ányos Gimnázium falán az Orbán-törvényei dekoráció.

Arról, mi lett az idézetdekorációval, egészen idáig nem lehetett tudni. Ám most úgy tűnik, ha csak részben is, de világossá vált –mindenki örülhet, mert –, nem került kidobásra. Vélhetően már csak a környezettudatosság miatt sem selejtezték le az Orbán-dekort, kár lett volna kidobni, ha aztán úgyis újra kell csináltatni...

Így újrahasznosították, Szabó Szabolcs Csepel és Soroksár ellenzéki országgyűlési képviselője szúrta ki, hogy

Németh Szilárd csepeli birkózó akadémiájában, vagyis a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián tűnt fel a "Magyarország hét törvényének" is nevezett bölcsességcsokor.

 
Keresd az Orbán-idézetet!
A képen Fekete Péter, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatója és Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke látható Németh Szilárd mellett.
Fotó: Facebook/Szabó Szabolcs/Németh Szilárd

Azt egyelőre nem tudni, hogy került oda az orbáni idézet: Németh Szilárd elkérte azt, mint a miniszterelnök egyik legnagyobb rajongója vagy licitált rá, esetleg csak megmentette a kidobástól.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk