Oltási szünetet rendeltek el a hosszú hétvégére

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 15.

Belpol

Az egész országban. 

2021. augusztus 20-22 között az Országos Kórházi Főigazgatóság utasítására az oltások beadása országos szinten szünetel" – írja a Honvédkórház honlapja.

Hozzáteszik, hogy aki ezekre a napokra kapott oltási időpontot, soron kívül tud új időpontot foglalni a következő hétre.

Érdekesség, hogy az elrendelt oltási szünetről először egy kórház honlapja számol be, az egyelőre sem a hivatalos kormányzati tájékoztató portálon, sem a Kórházi Főigazgatóság honlapján nem szerepel.

Magyarországon e hét péntekig összesen 5 668 993 ember kapott oltást, 5 498 222 fő már a második oltását is megkapta, 96 ezren pedig felvették a harmadik dózist is, amire augusztus eleje óta van lehetőség. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Dobosviccek

„Srácok, van kedvetek meghallgatni a szerzeményeimet?”, szól az egyik legelcsépeltebb dobosvicc csattanója. A közvélekedés szerint a dobosok tipikusan háttérbe húzódó, nem túl izgalmas figurák, de ahogy Dave Grohl, Phil Collins, Don Henley vagy akár Szikora Róbert példája mutatja, megfelelő tehetséggel és szorgalommal belőlük is lehetnek nagy sztárok. Az elmúlt hetekben két neves angol zenekar dobosa is szólóalbumot jelentetett meg – mindkét lemezre érdemes időt szakítani.