Oltási szünetet rendeltek el a hosszú hétvégére

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 15.

Belpol

Az egész országban. 

2021. augusztus 20-22 között az Országos Kórházi Főigazgatóság utasítására az oltások beadása országos szinten szünetel" – írja a Honvédkórház honlapja.

Hozzáteszik, hogy aki ezekre a napokra kapott oltási időpontot, soron kívül tud új időpontot foglalni a következő hétre.

Érdekesség, hogy az elrendelt oltási szünetről először egy kórház honlapja számol be, az egyelőre sem a hivatalos kormányzati tájékoztató portálon, sem a Kórházi Főigazgatóság honlapján nem szerepel.

Magyarországon e hét péntekig összesen 5 668 993 ember kapott oltást, 5 498 222 fő már a második oltását is megkapta, 96 ezren pedig felvették a harmadik dózist is, amire augusztus eleje óta van lehetőség. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.