Orbán Balázs „hazaárulására utaló” képeket helyeztek el a Momentum a kormánytagok asztalán a parlamentben

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 30.

Belpol

A párt szerint a politikai igazgatónak nincs helye a kormányban. 

Orbán Balázs „hazaárulására utaló” képeket helyeztek el a Momentum képviselői a parlamenti ülésszak kezdetén a kormánytagok asztalain. „Orbán Balázs botrányos szavaival meggyalázta az '56-os hősök emlékét! A kormány tagjainak országgyűlési asztalára egy kis lelkiismeret-ébresztőt tettünk (ha van még mit felébreszteni) Lőcsei Lajos képviselőtársammal. Egy olyan kormánytagnak, aki kijelenti, hogy nem védenék meg Magyarországot az orosz agresszióval szemben, nincs helye a magyar kormányban! Egy olyan politikusnak, aki megkérdőjelezi az '56-os hősök érdemeit és besározza az emléküket, nincs helye a magyar közéletben!” – írja Tóth Endre országgyűlési képviselő a Facebookon. 

 
Orbán Viktor és Semjén Zsolt Orbán Balázs mondatait olvassa
Fotó: Momentum
 

Mint ismert, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a múlt héten azt mondta, Magyarország nem tette volna azt, amit Ukrajna tett 2,5 évvel ezelőtt, vagyis nem védekezne egy orosz agresszióval szemben. Miután mondatai nagy botrányt keltettek Orbán azt mondta, félremagyarázzák szavait, később viszont bocsánatot kért. Hétfőn pedig szintén magyarázkodni kényszerült, ugyanis újságírók a háza előtt tettek fel neki kérdéseket. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk